Företag & Grupper

Här nedan hittar du vad jag huvudsakligen sysslar med i vardagen. Skulle det vara något som inte finns med, så tveka inte på att skicka iväg en förfrågan så skall jag se om det går att lösa eller om jag kan rekommendera er vidare.

Jag finns i både Göteborg & Falkenberg, hör av dig så ser vi vart det leder!

Kroppssammansättnings-tester

Satsning för att få friska medarbetare att förbli friska är inte en kostnad, utan en investering!

Genom att utföra ett Kroppsammansättnings-test så ser du  direkt vilken form kroppen egentligen har. Här får du veta din vikt, muskelmassa & kroppsfett. Du ser också om du ligger över eller under ”normalvärden” samt hur många kcal du behöver/dag för att driva runt din kropp. I samband med mätningarna  kan jag hålla ett kort föredrag om hur du kan närma dig dina resultat på ett säkert sätt. Låter det intressant? Kontakta mig via e-post på    så återkommer jag med mer info!

Konferensen – ”Trigger Break”

Om du vill tillföra ny energi kan jag rekommendera ett ”Triggerpoit-break”. Låt axlarna falla ner från öron och släpp spänningen i skuldror. Vid hög koncentration och / eller stress spänner vi oss onödigt mycket och det är då det kan vara skönt med en skön avslappning och tillföra nytt blod. Genom att lägga en kort 15-minutare på detta kan du istället öka effektiviteten och få mer gjort med gladare medarbetare. Låter inte det som win-win? 

Kontakta mig via e-post på så återkommer jag med mer info

Föreläsningar

Här hjälper jag till med Hälsoföreläsningar om kost & hälsa. Kan vara ett gästspel på er konferens eller Kick-off för att sedan gå tillbaka till ordinarie schema eller på ert nästa personalmöte. 

För offert och upplägg, kontakta mig gärna via e-post: peter@kostmotion.se

Foodbox

Foodbox är ett beprövat koncept med flertalet färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill må bra och komma i form. Med bra mat orkar du mer både i vardagen och på fritiden.

Vår mat passar dig som vill ha ett lättillgängligt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma. Ta med dig till jobbet. Ät efter träningen. Oavsett så underlättar Foodbox i vardagen för dig som vill ta hand om din kropp genom att äta sunt och gott.

Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge.

Vi har lagt stor vikt vid att endast använda naturliga råvaror och minimera salthalten i maten. All mat tillagas i Sverige. Samtliga maträtter är framtagna enligt Livsmedelsverkets rekommendationer och följer de Nordiska Näringsrekommendationerna.

Priser

1-9 styck = 65 kr styck
10 styck = 595 kr

Välj mellan rätterna:

Chicken bombay

Asian chicken

Beef burger

Chicken india

Mexikan chili

Red hot chicken

Salmon burger

Oriental beef

Teriyaki noodle

Veggie lentil daal (veg)

Falafel plate with pickled onion (veg)

Halloumi and veggie pot (veg)

Creole chicken and sweet potato

Kostmotion AB
Göteborg (Nya Varvet)
Falkenberg (Heberg)