In-Body

In-body, en selfie av din insida!

Här erbjuder jag en enkel och säker mätning av din kroppssammansättning. Mätningen av din kroppssammansättning sker med marknadens mest exakta multifrekventa våg, In-Body 270.


In-body ger dig svar på hur din kropp egentligen mår på insidan och om du är på rätt väg mot dina målsättningar – oavsett om målet är att minska/öka i vikt eller muskeluppbyggnad. Efter din kroppsmätning går vi tillsammans igenom resultatet så du förstår hur din kropp mår på insidan!

Mätningen bokas lättast via länken nedan. Vill du att jag kommer ut tillert företag så fler får möjligheten att köra mätningar, kontakta mig då via e-post. peter@kostmotion.se så återkommer jag!

Inför din mätning:
Undvik att äta & dricka 2 timmar innan mätning, samt träna ej dagen före eller samma dag som din mätning om möjligt.

Klicka här för att komma till bokningen!

Foodbox

Foodbox är ett beprövat koncept med flertalet färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill må bra och komma i form. Med bra mat orkar du mer både i vardagen och på fritiden.

Vår mat passar dig som vill ha ett lättillgängligt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma. Ta med dig till jobbet. Ät efter träningen. Oavsett så underlättar Foodbox i vardagen för dig som vill ta hand om din kropp genom att äta sunt och gott.

Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge.

Vi har lagt stor vikt vid att endast använda naturliga råvaror och minimera salthalten i maten. All mat tillagas i Sverige. Samtliga maträtter är framtagna enligt Livsmedelsverkets rekommendationer och följer de Nordiska Näringsrekommendationerna.

Priser

1-9 styck = 65 kr styck
10 styck = 595 kr

Välj mellan rätterna:

Chicken bombay

Asian chicken

Beef burger

Chicken india

Mexikan chili

Red hot chicken

Salmon burger

Oriental beef

Teriyaki noodle

Veggie lentil daal (veg)

Falafel plate with pickled onion (veg)

Halloumi and veggie pot (veg)

Creole chicken and sweet potato

Kostmotion AB
Göteborg (Nya Varvet)
Falkenberg (Heberg)