Genom att använda en foamroller och/eller en triggerpoint-boll mjukar du vävnader i kroppen och blir samtidigt rörligare och mjukare. Om du gör en kort insats på strama muskler före träning så drar du större nytta av ditt träningspass för bättre tillväxt. Efter ditt träningspass ger du en kort behandling för att öka återhämtningen.

Om ditt företag har långa konferenser eller stundtals krävande dagar kan ett ”Short-break” vara behövligt. Om du vill tillföra ny energi kan jag rekommendera ett ”Triggerpoit-break”. Låt axlarna falla ner från öron och släpp spänningen i skuldror. Vid hög koncentration och / eller stress spänner vi oss onödigt mycket och det är då det kan vara skönt med en skön avslappning och tillföra nytt blod. Genom att lägga en kort 15-minutare på detta kan du istället öka effektiviteten och få mer gjort med gladare medarbetare. Låter inte det som win-win? 

Vill du ha en genomgång av vad en foamroller och en triggerpoitboll kan ge dig så hör av dig. Vi bokar en tid, jag kommer till dig/er eller så kommer du/ni till mig på Nya Varvet!

Kontakta mig på tel. 0706-009624 eller via e-post på peter@kostmotion.se så återkommer jag med mer info!