Kostrådgivning

Kostrådgivning i Kungsbacka, Trollhättan, Kungälv, Partille och runt omkring Göteborg.

Med flera års erfarenhet av personlig träning, kostrådgivning och livscoaching kan jag hjälpa dig att inte bara komma i form utan även minska kroppsfett, öka kärnstyrkan och göra en total livsstilsförändring.

Vi pratar om ditt ”nuläge” och hur din kost ser ut idag. Vi pratar om min bedömning och hur du kan nå resultat på bästa sätt. Jag presenterar ett kostförslag på en dag med riktig mat där du äter av hela kostcirkeln så som kolhydrater, fett, protein & vitaminer. Jag tror inte på några förbud, utan med sunt förnuft kommer resultaten snabbare än du anar!

Jag använder mig av Nutritiondata, ett hjälpmedel där du får dina kostprogram skickade till dig. Här för du också kostdagbok så du ser att du får i dig ditt dagsbehov av vitamainer, mineraler, fett, kolhydrater, fett & protein. Inget lämnas utanför!

Jag erbjuder kostrådgivning för er i närheten av Kungsbacka, Trollhättan, Kungälv, Partille och Göteborg. Finns även tillgänglig Online
För att boka ett besök i Göteborg, klicka här

Befinner du dig på annan ort, så kör vi online, skicka då ett mejl med vad du vill ha hjälp med så återkommer jag. E-post: peter@kostmotion.se 

 

Kostrådgivning Online

Online coaching
 är ett utmärkt val för dig som vill ta nya tag och förändra för att skapa en ny version av dig själv. Oavsett vilken erfarenhet du besitter inom kost eller träning så får du av mig grundläggande information om hur du går tillväga.

Du och jag arbetar här som ett lag. Jag ansvarar för ett upplägg och planering samtidigt som du står för insats och kommer med feedback till mig.

Efter inskickad intresseanmälan, så återkommer jag med ett frågeforumlär som innefattar frågor om både nuvarande hälsostatus och vilken status du önskar. I frågeformuläret anges även eventuella allergier och övriga önskemål. Svaren blir sedan grunden för det kostschema som jag tar fram åt dig. För bästa tänkbara resultat så är det viktigt att du svara så ärligt som möjligt på frågorna.

Online Coachning är ett strålande tillvägagångssätt för dig som inte har möjligheten att ta dig till Göteborg, där jag befinner mig. 

Läs mer om de olika paketen!

  Foodbox

  Foodbox är ett beprövat koncept med flertalet färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill må bra och komma i form. Med bra mat orkar du mer både i vardagen och på fritiden.

  Vår mat passar dig som vill ha ett lättillgängligt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma. Ta med dig till jobbet. Ät efter träningen. Oavsett så underlättar Foodbox i vardagen för dig som vill ta hand om din kropp genom att äta sunt och gott.

  Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge.

  Vi har lagt stor vikt vid att endast använda naturliga råvaror och minimera salthalten i maten. All mat tillagas i Sverige. Samtliga maträtter är framtagna enligt Livsmedelsverkets rekommendationer och följer de Nordiska Näringsrekommendationerna.

  Priser

  1-9 styck = 65 kr styck
  10 styck = 595 kr

  Välj mellan rätterna:

  Chicken bombay

  Asian chicken

  Beef burger

  Chicken india

  Mexikan chili

  Red hot chicken

  Salmon burger

  Oriental beef

  Teriyaki noodle

  Veggie lentil daal (veg)

  Falafel plate with pickled onion (veg)

  Halloumi and veggie pot (veg)

  Creole chicken and sweet potato

  Kostmotion AB
  Göteborg (Nya Varvet)
  Falkenberg (Heberg)