Vad kan jag hjälpa dig med?

Kostrådgivning, personlig träning och mycket mer. Finns tillgänglig i Falkenberg och Göteborg, så som Torslanda, Partille, Askim & Långedrag med fler. 


Med flera års erfarenhet av personlig träning, kostrådgivning och livscoaching kan jag hjälpa dig att inte bara komma i form, utan minska kroppsfett öka kärnstyrkan och göra en total livsstilsförändring.

Helheten

Här får du hjälp med både kosten & träningen i ett paket utifrån dina önskningar.

Personlig träning

Träningsprogram och coaching anpassade efter din nuvarande form med sikte på realistiska mål

Kostrådgivning

Kostrådgivning med olika upplägg

Rehab-program

Träningsprogram med speciella behov (Online)

In-Body

In-body, en selfie av din insida!

Företag

Workshops, föreläsningar, träning mm

Hos mig på Kostmotion får du skräddarsydda lösningar inom kostrådgivning och personlig träning. Utifrån dina önskemål och behov tar vi fram en plan för att du ska kunna uppnå din ideala status. Vissa av mina tjänster kan gå att få Online. Jag kommer vara med dig under resan och vi kommer fortfarande ha en dialog, enda skillnaden är att det sker på distans via nätet. Utöver Online så finns jag även tillgänglig i Falkenberg och i Göteborg. Vare sig du befinner dig i Torslanda, Partille, Askim, Långedrag eller någon annanstans utanför stan så finns jag här för att hjälpa dig.

Foodbox

Foodbox är ett beprövat koncept med flertalet färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill må bra och komma i form. Med bra mat orkar du mer både i vardagen och på fritiden.

Vår mat passar dig som vill ha ett lättillgängligt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma. Ta med dig till jobbet. Ät efter träningen. Oavsett så underlättar Foodbox i vardagen för dig som vill ta hand om din kropp genom att äta sunt och gott.

Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge.

Vi har lagt stor vikt vid att endast använda naturliga råvaror och minimera salthalten i maten. All mat tillagas i Sverige. Samtliga maträtter är framtagna enligt Livsmedelsverkets rekommendationer och följer de Nordiska Näringsrekommendationerna.

Priser

1-9 styck = 65 kr styck
10 styck = 595 kr

Välj mellan rätterna:

Chicken bombay

Asian chicken

Beef burger

Chicken india

Mexikan chili

Red hot chicken

Salmon burger

Oriental beef

Teriyaki noodle

Veggie lentil daal (veg)

Falafel plate with pickled onion (veg)

Halloumi and veggie pot (veg)

Creole chicken and sweet potato

Kostmotion AB
Göteborg (Nya Varvet)
Falkenberg (Heberg)