top of page
Se vår offert (3).png

Välkommen

Hos Kostmotion hittar du allting du behöver, från personlig träning till rådgivning och kosttillskott. Vi har vår studio i Eriksberg i hjärtat av Göteborg, där vi hjälper dig att komma i form och initiera början på ditt nya liv.

Våra tjänster

Namnlös design (3).png

Best Sellers

FBInstabild.jpg

FOOD BOX

Mat med goda resultat!

Foodbox är ett beprövat koncept med flertalet färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill må bra och komma i form. 

Vår mat passar dig som vill ha ett lättillgängligt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma. Ta med dig till jobbet. Ät efter träningen. Oavsett så underlättar Foodbox i vardagen för dig som vill ta hand om din kropp genom att äta sunt och gott.

FBInstabild.jpg
peter.jpg

Hej, jag heter Peter!

Som certifierad personlig tränare är jag passionerad över att hjälpa människor att uppnå sina hälsomål. Min filosofi är att skapa anpassade träningsprogram som inte bara förbättrar fysik utan också främjar mental välbefinnande. Med över [antal] års erfarenhet i branschen, har jag expertis i [specialområden, exempelvis styrketräning, rehabilitering, kostvägledning]. Jag tror starkt på att balans mellan arbete, fritid och träning är nyckeln till ett hållbart liv.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page